Dedurizator Clack rezidential-Valve Clack comercial-rezidentiale

Daca ai facut un test la apa si duritatea apei este ridicata, atunci cu siguranta ai luat in considerare nevoia montarii unui dedurizator. Urmatorul pas este de a cauta varianta de dedurizator cea mai potrivita pentru necesitatile gospodariei tale. Dupa dimensionarea corecta a statiei de dedurizare, mai ramane problema alegerii valvei de comanda cu care sa fie echipat dedurizatorul. Va prezentam in acest articol caracteristicile unui dedurizator Clack.

Necesitatea instalarii unui dedurizator Clack

Pentru a intelege avantajele instalarii unui dedurizator Clack, trebuie doar sa rezumam daunele cauzate de apa dura.

In gospodaria dumneavoastra, va puteti confrunta cu urmatoarele probleme cauzate de calcarul din apa:

-defectiuni ale aparatelor ce utilizeaza apa (masini de spalat rufe sau vase, espressoare)

-defectarea boilerului , centralei termice

-colmatarea tevilor

-patarea veselei din bucatarie

-afectarea pielii si a parului

-cresterea consumului de detergenti

Istoria valvelor de control Clack 

In 2001, dupa ani de dezvoltare si teste ample pe teren, Clack Corporation SUA introduce prima linie de valve de comanda pentru dedurizatoare rezidentiale. Valvele din seria WS1 au fost concepute luand in considerare modul de lucru al profesionistilor in domeniul tratarii apei din lume si includ multe caracteristici care sunt un rezultat direct al feedback-ului de la clienti.

Valva automata WS1 de la Clack este un cap de control modern, conceput pentru aplicatii rezidentiale si comerciale, care necesita debite de pana la 27 GPM (6,1 mc/h). Are o capacitate de spalare capabila sa serveasca tancuri presurizate cu diametrul de pana la 22 „.

Valva Clack actioneaza ca un centru primar care directioneaza si regleaza toate ciclurile de dedurizare sau filtrare a apei. Aceasta poate fi setata sa efectueze regenerarea fluxului de jos sau pur si simplu spalare si clatire.

Valvele de control Clack vin in diferite versiuni de programe care sunt controlate de microprocesoare de stare solida cu setari ale panoului frontal si afisare pe ecran.

Compania Clack Corporation este producatoare de componente si accesorii pentru domeniul tratarii apei , si nu de sisteme pentru filtrarea si tratarea apei. Pentru mai multe detalii acceasti site-ul oficial al companiei http://www.clackcorp.com/

Avantaje dedurizator Clack

-Valva de comanda certificata NSF si aprobata de WQA Gold Seal

-Microprocesorul monitorizeaza si comanda toate functiile   statiei si este deja pregatit pentru lucrul in sistem duplex

-Calculeaza automat cantitatea de apa introdusa pentru prepararea saramurii. Calculeaza automat capacitatea de rezerva necesara in functie de consumul zilnic mediu

-Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonului elimina dezavantajele tuturor celorlate valve care isi pozitioneaza pistonul cu ajutorul   unor came mecanice, care se uzeaza in timp.

-Atat ordinea cat si durata fazelor de regenerare este ajustabila

-Accesul in interiorul valvei se face fara a avea nevoie de scule

-Instalarea si programarea este foarte usoara

-Setarile sunt stocate in memorie nevolatila EEPROM

-Valva de control Clack are o baterie de rezerva de 24 de ore; in cazul in care alimentarea se intrerupe timp de 24 de ore sau mai putin, nu este nevoie sa reglati setarile, totusi daca intreruperea alimentarii este mai lunga de 24 de ore, valva detine informatiile pentru toate celelalte controale.

-Racordul dedurizatorului de apa Clack este de 1 ” in diametru, majoritatea dedurizatoarelor de apa de pe piata au racord de ¾” sau ½” in diametru, ceea ce duce la scaderea semnificativa a debitului de apa atunci cand mai mult de un consumator de apa functioneaza, acest lucru fiind observat in mod specific in dus

-Alarma nivel sare scazut

-Valva Clack pastreaza o istorie a consumului de apa pe o perioada de 63 de zile. Din aceste informatii se va recunoaste un model de consum al apei, pe baza acestui model sistemul va va asigura ca aveti suficienta apa dedurizata pentru acea zi si nu se va face regenerarea dedurizatorului prea devreme.

 

Dedurizatoarele Clack sunt extrem de populare deoarece sunt usor de utilizat si programat si necesita o intretinere redusa.

Accesati categoria ”dedurizatoare apa ” pentru a vizualiza lista de statii dedurizare apa oferite de Proaqua Systems.