Solutii si echipamente profesionale pentru filtrarea si potabilizarea apei !

Filtre apa casnice si cartuse filtrante

Filtre apa casnice si cartuse filtrante

Filtrele cu cartus de polipropilena reprezinta solutia protejarii intregii instalatii a casei impotriva nisipului, namolului, polenului, ruginii si a altor sedimente in suspensie. Se pot folosi pe o instalatie racordata la apa de retea sau pentru alimentarile cu apa din put. Aceste filtre pentru apa sunt recomandate pentru a impiedica sedimentele sa ajunga la punctele de consum, dar si ca protectia pentru diverse echipamente de tratarea apei. In functie de aplicatie se pot monta in serie sau in paralel.

Carcasele pot fi echipate si cu cartuse cu carbon activ granular sau bloc pentru eliminarea clorului, substantelor organice, mirosului si gustului neplacut din apa. Constructia cartusului cu carbon activ permite apei sa intre pe la un capat si trece prin intreaga lungime a patului de carbon inainte de a iesi la celalalt capat al cartusului. Se recomanda montarea acestor filtre cu carbune la instalatii racordate la alimentarea cu apa din reteaua publica deoarece apa contine clor ce a fost introdus in scopul dezinfectiei.

Filtre Big Blue de mare capacitate

Filtre sedimente de mica capacitate

APA RECE

Filtrele de sedimente Big Blue au carcasa filtrului confectionata din plastic de inalta calitate, rezistenta la socuri mecanice, si au supapa de aerisire/depresurizare. Carcasa poate fi albastra sau transparenta pentru a vizualiza in permanenta gradul de colmatare al cartusului filtrant.

De asemenea pentru un nivel ridicat de etanseitate, carcasele din gama noastra de produse au doua o-ring-uri.

Datorita cartusului ce are o suprafata de filtrare mare, un filtrul Big Blue este suficient acolo unde se doreste un debit de filtrare mai mare, nemaifiind necesar a se instala mai multe filtre in serie. Cartusele Big Blue sunt confectionate din invelis de polipropilena expandata si filtreaza din exterior spre interior retinand sedimentele pe intreaga suprafata. Acestea rezista la substantele chimice si colonii bacteriene, iar finetea de filtrare este de 50, 20, 5 sau 1 micron.

APA RECE / CALDA

Filtrele de 10’’de mica capacitate sunt recomandate pentru retinerea solidelor in suspensie in aplicatii ce necesita un debit mic. De obicei se monteaza la un singur punct de consum. Carcasa filtrului este rezistenta si poate fi transparenta putandu-se observa nivelul de incarcare cu sedimente al cartusului filtrant. ProAqua Systems va ofera si filtre cu cartus pentru sedimente ce se instaleaza pe apa calda. Filtrele pentru apa calda ofera versatilitatea pentru a satisface toate nevoile de filtrare a clientului. Datorita design-ului structural imbunatatit si materialelor mai puternice, rezistente, carcase sunt utilizate pentru aplicatii in care este necesara o presiune ridicata (6 bari).

Filtrele pentru apa calda sunt dedicate pentru filtrarea apei calde in aplicatii comerciale si rezidentiale.

Carcasele au doua garnituri inelare ce asigura performante maxime in privinta etanseizarii.

Filtrele de apa sunt produse necesare intr-o gospodarie pentru a proteja centralele termice, boilerele, aparatele electrocasnice, calorifere, conducte de apa impotriva defectiunilor ce pot aparea din cauza acumularii de solide in suspensie.

Avantaje filtre cu cartus

  • nu ocupa mult spatiu
  • nu necesita alimentare la curent electric
  • nu elimina apa la drenaj
  • consumabile cu preturi foarte mici
  • usor de instalat
  • operatiuni minime si simple de mentenanta

Informatii suplimentare

Pentru orice intrebare legata de filtrele apa casnice si cartusele filtrante, va rugam sa ne contactati

Informatii Tehnice

administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site