Solutii si echipamente profesionale pentru filtrarea si potabilizarea apei !

Filtre apa dus

Filtre apa dus

Cei mai multi dintre noi cunosc importanta de a bea apa filtrata de contaminanti nocivi, dar sa stiti ca apa de dus poate fi chiar mai daunatoare decat apa de baut.

Scopul principal de a avea clor in apa este de a distruge bacteriile si virusii. Un clor rezidual asigura protectia primara fata de acesti agenti patogeni cunoscuti. Este singura metoda eficienta la scara mare, pentru protectia impotriva bacteriilor din apa.

Va oferim filtre apa de dus de inalta performanta ce combina operarea si intretinerea usoara cu integritatea structurala si fiabilitate generala.

Spre deosebire de majoritatea produselor disponibile in comert, declorinatoarele de dus oferite de ProAqua Systems au culoarea standard crom si sunt foarte usor si rapid de instalat. Datorita design-ului unic pe care il prezinta exista o foarte mica scadere de presiune, ceea ce reprezinta un avantaj major fata de alte produse competitive.

Filtrul apa de dus contine carbune granular activat si KDF si asigura o indepartare a clorului din apa de pana la 99%. De asemenea, reduce continutul de metale grele, cum ar fi: plumb, crom și mercur.

In gama de produse ProAqua Systems veti gasi atat declorinatoare de dus ce inlocuiesc in totalitate capul de la dus cu un sistem complex de filtrare, dar si filtre de dus ce se instaleaza la bateria existenta. Astfel, imbunatatiti calitatea apei la dus, parul si pielea dumneavoastra nemaifiind afectate de clorul din apa.

Avantaje filtre apa dus

  • parul uscat. Clorul din apa usuca parul si poate deteriora stratul
    protector exterior. Rezultatul poate fi un par tern cu varfuri despicate.
  • inhalare aburi. Amestecul dintre apa fierbinte si clor din timpul dusului cauzeaza vapori nocivi. Clorul acumulat in organism, in acest mod, influenteza negativ starea generala de sanatate
  • pielea uscata. Combinatia dintre apa calda sau fierbinte si clorul din apa ataca uleiurile naturale din piele. Acest lucru poate provoca piele uscata, si chiar senzatia de mancarime.
  • probleme respiratorii. Dusul cu apa filtrata are ca efect imbunatatirea starii de sanatate prin reducerea riscului de astm si bronsita cauzate de inhalarea clorului.
avantaje filtru apa dus

Montarea unui filtru de dus permite utilizatorilor sa beneficieze de o calitate sporita a apei, ameliorand efectelor provocate de clorul din apa .

Informatii tehnice

administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site