Solutii si echipamente profesionale pentru filtrarea si potabilizarea apei !

Filtre mecanice cu sita

Filtre mecanice cu sita

Filtrele mecanice cu sita reprezinta solutia in vederea filtrarii sedimentelor, montarea acestora facandu-se inaintea vaselor de stocare sau a statiilor de tratarea apei. Sunt fabricate din plastic rezistent la coroziune si sunt echipate cu site filtrante cu diverse grade de filtrare .Presupune o intretinere usoara fiind necesar doar extragerea sitei filtrante din carcasa si spalarea acesteia pentru indepartarea sedimentelor. Filtre mecanice cu sita au debite mari si pierderi foarte mici de presiune. Filtrele sunt echipate cu robinet de purjare, prin deschiderea periodica a acestuia se vor elimina toate sedimentele din filtru, nemaifiind necesara desfacerea carcasei pentru curatarea sitei filtrante.

O solutie revolutionara pentru o filtrare continua. Apa bruta este fortata printr-o placuta cu duza directionala spre interiorul sitei de inox. Miscarea centrifuga si gravitatia aduna sedimentele in partea de jos a filtrului.

Filtrarea apei este o parte vitala si pentru sistemele de irigare. Cauza numarul unu de defectiuni ale sistemului de irigare este reprezentata de solidele in suspensie din apa. Cea mai comuna problema este infundarea cu sedimente a aspersoarelor. A doua problema este ca, sedimentele vor deteriora in cele din urma si alte componente ale sistemului de irigare.

Astfel, filtrele cu sita sunt, probabil, cele mai comune filtre utilizate pentru sistemele de irigare și, adesea, mai putin costisitoare. Ele sunt excelente pentru indepartarea particulelor dure, cum ar fi nisipul.

Intrebuitari filtre mecanice

Instalare in amonte de alte filtre si statii automate
Montaj inaintea rezervoarelor de stocare apa
Pentru protejarea instalatiilor de irigare
Pentru protejarea aspersoarelor de gradina
Protejarea instalatiei de incarcare cu apa
Montarea inaintea utilajelor din ferme

Informatii Tehnice

administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site