Solutii si echipamente profesionale pentru filtrarea si potabilizarea apei !

Poze Instalari

Montaj instalatie de filtrare apa

Montaj purificator ultrafiltrare

Instalatie de filtrare apa compusa din pompa dozatoare de clor, eliminare sedimente prin filtru Big Blue20’, declorinare prin statie automata cu carbon activ, dedurizator apa Clack , vas stocare de 1000 litri si sterilizator UV 55W . Statiile de tratarea apei au fost alimentate cu apa de foraj zona Voluntari,Ilfov.

Purificator de apa prin Ultrafiltrare montat pe o alimentare cu apa Bucuresti sector 4. Acest filtru de apa pentru bucatarie este prevazut cu o baterie ce se monteaza deasupra chiuvetei, pe unde va curge apa filtrata.

Montaj statie osmoza inversa

Montaj instalatie dozare clor

Statie de osmoza inversa montata pe alimentare cu apa retea Bucuresti sector 3. Acest filtru de osmoza inversa contine si cartus de remineralizare a apei pe langa cele 5 cartuse standard. Este filtrul ideal pentru a avea o apa curata, sanatoasa de care sa beneficieze membrii familiei tale.

Instalatie dozare clor pentru decontaminare microbiologica, compusa din pompa dozatoare Athena si debitmetru cu impuls 1’’. Deserveste un bazin de stocare apa cu volumul de 60 m3.

Montaj echipament tratare apa

Montaj instalatie tratare apa

Echipamente tratarea apei initiale :statie clorinare apa, filtru sedimente Big Blue 20’’, filtru cu carbune activ cu valva Fleck, dedurizator cu 65 litri rasina si sterilizator UV.
Completare sisteme tratarea apei cu filtru automat pentru deferizarea –demanganizarea apei, automatizat de valva cronometrica Clack SUA.

Instalatie tratare apa retea Snagov compusa din doua filtre Big Blue montate in paralel pentru retinerea sedimentelor mai mari de 5 microni, statie de filtrare automata cu carbon activ pentru eliminare clor liber, turbiditate si dedurizator apa . Sistemele au automatizari de provenienta Clack SUA.

Sistem filtrare si dedurizare apa

Montaj dedurizator apa

Sistem de filtrare si dedurizare a apei montat pe o alimentare cu apa de foraj , avand duritatea de 45 grade germane, ce deserveste o locuinta cu 3 membri. Neavand spatiu tehnic, s-a optat pentru montarea statiei de dedurizare in bucatarie.

Dedurizator cu 25 litri rasina cationica si valva de comanda volumetrica Clack ce este montata, din lipsa de spatiu, in bucataria unei locuinte din zona Berceni. Sistemul elimina din apa o duritate de 22 grade germane.

Montaj dedurizator apa SIMPLEX

Completare sistem tratare apa

Dedurizator simplex cu 25 litri rasina montat in interiorul mobilei de bucatarie. S-a ales acest spatiu de montaj, deoarece clientul nu dispunea de camera tehnica si totodata de racordare la apa rece principala si drenaj.

Completare sisteme tratarea apei cu pompa dozatoare de clor model Hydra, debitmetru cu impul ¾ si tanc de reactie a hipocloritului de sodiu cu bacteriile din apa. S-a optat pentru aceasta varianta datorita lipsei de spatiu pentru montarea unui vas cu retentie mai mare.

Montaj sitem decontaminare microbiologica

Montaj statie demanganizare apa

Sistem pentru decontaminare microbiologica format din pompa dozatoare controlata de debitmetru cu impuls ¾’’ . Statie automata pentru eliminare sedimente si declorinare. Statiile automata de filtrare sunt prevazute cu valve de comanda Clack SUA.

Adaugare la filtrele mecanice existente, de statia automata pentru demanganizarea apei si eliminare miros hidrogen sulfurat.

Instalare filtru sedimente capacitate mare

Instalare echipamente filtrare si dedurizare apa

Casa in Giurgiu alimentata cu apa din forajul propriu. S-a instalat un filtru de sedimente cu capacitate mare de filtrare , dedurizator automat model simplex cu automatizare Clack si sterilizator UV pentru protectie microbiologica la toti consumatorii din casa.

Casa in constructie in comuna Pantelimon, alimentata de foraj propriu ce continea fier, mangan si duritate pentru limita maxima admisa. S-a montat filtru grosier cu sita, filtru sedimente cu carcasa transparenta pentru a se vizualiza in permanenta gradul de colmatare al cartusului. Apoi s-au instalat filtru automat cu Pyrolox cu valva Clack si statie dedurizare cu valva Fobrite DF.

Instalare statie filtrare cu Ecomix

Statie de filtrare cu Ecomix pentru eliminarea duritatii, fierului si manganului din apa. Instalatia este montata la o locuinta cu alimentare apa din foraj propriu.

administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site