Solutii si echipamente profesionale pentru filtrarea si potabilizarea apei !

Statii multifiltrare cu Ecomix

Statii multifiltrare cu Ecomix

Ecomix este mediul de filtrare ce rezolva 5 probleme majore din apa: duritate, fier, mangan, amoniac, materie organica (50%). Cu ajutorul acestei tehnologii se reduc costurile de achizitie si intretinere deoarece cinci probleme majore ale apei sunt rezolvate cu usurinta doar de un singur sistem, in loc de doua sau trei statii in cazul abordarilor conventionale.

Statiile de multifiltrare cu Ecomix prezinta multe beneficii comparativ cu solutia clasica de filtrare a apei.

mai putin spatiu pentru montaj 66%
mai putin consum de sare tablete 70%
mai putin consum de apa pentru regenerare 63%
mai ieftin decat varianta conventionala de tratare 50%

Ecomix A reprezinta un mix de rasini schimbatoare de ioni si materiale adsorbante de origine naturala si sintetica. Dupa prima regenerare a mediului de filtrare Ecomix se creaza un aranjament de straturi ce asigura o eficienta maxima a filtrarii apei.

  • Primul strat indeparteaza fierul oxidat;
  • FerroSorb indeparteaza compusii de fier si mangan;
  • HumiSorb indeparteaza materia organica si metalorganica;
  • Rasina schimbatoare de cationi dedurizeaza apa;
  • Nisipul cuartos asigura o curgere uniforma prin tancul presurizat.

Cheia pentru performanta Ecomix-ului o reprezinta straturile
sale unice din FerroSorb® si HumiSorb®.

statie multifiltrare ecomix

Statiile de multifiltrare cu Ecomix sunt recomandate pentru eliminarea fierului, manganului, calcarului, amoniacului si 50% din substantele organice din apa pentru aplicatii rezidentiale sau pentru aplicatii precum baruri, cabinete stomatologice, calcatorii, cafenele, fabrici, cabinete medicale, gradinite , si multe altele.

Duritatea din apa afecteaza toate aparatele electrocasnice din casa ce intra in contact cu apa, conducand la operatiuni de service frecvente. De asemenea creste consumul de energie electrica cu 25-55% deoarece elementele de incalzire acoperite cu calcar consuma mai multa energie pentru a incalzi apa.

Fierul da un gust metalic si astringent apei provocand pete de rugina, iar manganul produce pete maro inchis sau negre. Acesti contaminanti provoaca depuneri care obtureaza tevile si este o cauza principala a procesului de coroziune.

Statiile automate cu Ecomix sunt mai eficiente decat sistemele traditionale de eliminare a fierului. Concentratiile acceptabile de fier si mangan in apa bruta sunt mai mari (15 ppm si 3 ppm), ratele de respingere – pana la 99%.

Iar duritatea de pana la 40 grade germane este eliminata eficient de statiile de dedurizare cu Ecomix.

Avantajele statiilor cu Ecomix

  • Inlatura orice forma de fier (feric, feros, organic si coloidal)
  • Inlatura din apa fier si mangan cu valori initiale ridicate
  • apa filtrata permanent
  • Consum de sare tablete redus- 100 grame/ litru Ecomix
  • Consum scazut de apa pentru regenerare- numai 10 litri/ litru Ecomix

Informatii suplimentare

Pentru orice intrebare legata de statiile de multifiltrare cu Ecomix, va rugam sa ne contactati

Informatii Tehnice

administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site