Solutii si echipamente profesionale pentru filtrarea si potabilizarea apei !

Serviciile noastre

EFECTUARE BULETIN ANALIZA APA
EFECTUARE BULETIN ANALIZA APA

Efectuarea unui buletin de analiza a apei reprezinta primul pas in realizarea unei oferte tehnico-economica pentru tratarea apei, deoarece in baza acestuia se stabilesc metodele de filtrare a apei. Solicitati-ne analiza apei fizico-chimica a apei, ca mai apoi sa putem stabili impreuna solutia optima pentru ca dumneavoastra de beneficiati de o apa pura, sanatoasa.

CONSULTANTA ALEGERE ECHIPAMENTE
CONSULTANTA ALEGERE ECHIPAMENTE

Acordam consultanta gratuit in alegerea echipamentelor de tratarea apei in functie de necesitatile beneficiarilor si de calitatea apei care urmeaza a se trata.
Pentru realizarea ofertei tehnico-economica tinem cont de buletinul de analiza a apei, cerintele dumneavoastra privind calitatea apei, spatiul de montaj si toate datele necesare pentru a oferi un sistem in conformitate cu necesitatile dumneavoastra.

INSTALARE SISTEME TRATARE APA
INSTALARE SISTEME TRATARE APA

In urma trimiterii ofertei pentru tratarea si potabilizarea apei, ne putem deplasa gratuit la locatia dumneavoastra (pentru Bucuresti si Ilfov), pentru a vizualiza spatiul de montaj putand astfel sa va comunicam costul pentru instalarea echipamentelor. De asemenea va comunicam daca sunt indeplinite toate cerintele necesare functionarii in parametrii optimi a sistemelor de tratarea apei, iar in cazul in care nu sunt indeplinite va oferim solutiile.

ASIGURAM SERVICE ECHIPAMENTE
ASIGURAM SERVICE ECHIPAMENTE

In urma vanzarii de produs ramanem la dispozitia clientului oferindu-i suport tehnic.
Administram pe baza de contract atat sisteme de tratarea apei pentru aplicatii casnice, cat si pentru aplicatii industriale. Incheierea unui contract de mentenanta va garanteaza efectuarea unor vizite periodice pentru verificarea functionalitatii corecte a echipamentelor pentru filtrarea apei. Se efectueaza analize fizico-chimice inainte si dupa sisteme, reglaje, inlocuiri de consumabile.

Prin intermediul personalului calificat ne propunem sa urmarim si sa pastram randamentul echipamentelor de tratarea apei la parametrii stabiliti la punerea in functiune.
Monitorizam piata din Romania in mod constant pentru a fi prima optiune a clientilor pe acest segment prin:
  • preturile competitive
  • diversitate de modele  pentru orice buget
  • servicii de calitate la un pret corect
  • rapiditatea in livrare
  • flexibilitate fata de orice client

Oferim gratuitati clientilor din Bucuresti si Ilfov in functie de sistemele achizitionate, in ceea ce priveste transportul, montajul si punerea in functiune.

administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site